Boston er hovedbyen i New England og en af de bedste byer på østkysten. Byen er med Harvard i spidsen kendt som en af USA´s bedste uddannelse byer. Her er en altid hyggelig atmosfære og mange gode storbyoplevelser er i vente.

Tag på den ultimative kør selv ferie i Californien og oplev de flotteste naturområder og de bedste storbyer.

I Florida finder du de bedste forlystelsesparker, de lækreste strande og fede byer som Miami, Orlando og Key West.

På ø-paradiset Hawaii kan man ikke undgå at blive betaget af den smukke natur og den store forskellighed i klima og omgivelser der er på de forskellige øer. Her er alt fra lækre strande, en aktiv vulkan, tropisk regnskov til Pearl Harbour tæt på storbyen Honolulu.

Kør til Key West og opleves USA´s sydligste punkt. Den charmerende by byder på verdens måske flotteste solnedgang gode dykkermuligheder, delfiner og gode mad oplevelser.

Oplev suset på spillebordene, bo på de fedeste hoteller er nyd nogle af de store underholdningsshows der kører hver aften.

Shop i de store flagskibsbutikker på Rodeodrive, se de kendtes kæmpevillaer i Berverly Hills, eller nyd stranden og den afslappede stemning ved Venice Beach.

Elvis fødeby er høj grad kendt for musikken. Her er masser af muligheder for at opleve live musik hvor især blus er populært på byens mange hyggelige spillesteder.

Miami´s status som en af verdens bedst kendte byer er ikke til at tage fejl af. Her er masser af muligheder for badning og afslapning ved de lækre strande samt shopping og fest i det pulserende natteliv.

En rundtur i New England er en rigtig godt og lidt anderledes måde at opleve USA på. Her kan man besøge de 6 nordøstlige stater og opleve den smukke natur og de spændene byer og eventuelt New York.

New Orleans er for alvor tilbage som en spændene rejsedestination. Byen emmer af atmosfære og god stemning i French Quater og på de mange spændene Jazz spillesteder.

Byen der aldrig sover byder på gode shoppingmuligheder, interessante seværdigheder og lækre restaurenter. Især Manhattan er tætpakket med gode oplevelser og denne imponerende storby rummer lidt for en hver smag.

Orlando er især kendt for sine mange forlystelsesparker hvor især Disney World og Universal Studios sætter standarden. Her er alle former for underholdning for hele familien.

I det sydlige Californien tæt på den Mexicanske grænse finder man storbyen San Diego som byder lækre strande, Sea World, en af verdens bedste Zoologiske haver samt et godt natteliv.

I byen med sporvognene og de stejle gader kan man opleve fængselsøen Alcatraz, Golden Gate Bridge, spise lækker sea food eller nyde stemningen i det populære Fishermans Wharf

Sydstaterne er en helt unik oplevelse hvor tradioner og historier er en vigtig del af de charmerende byer. En rundtur kan anbefales så man får oplevet de spændene byers forskelligheder karakteristika.

I Texas kan man opleve ægte western stemning og besøge millionbyer som Dallas, Houston eller Austin som bygget op af de mange millionærer der i sin tid tjente penge på udvinding af olie.

Washingtond D.C. er USA´s forbundshovedstad. Her finder man bl.a. Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet, Pentagon og nogle af de mest interesante museer i USA.

florida forside

Rejse til Florida

Floridas kælenavn er “The Sunshine State”, og det er slet ikke tilfældigt. Her er altid godt vejr og en årlig gennemstnitstemperatur på 23 grader. Med ca. 1200 km. sandstrande og krystalblåt hav er Florida en oplagt destination til din næste ferie. Samtidig er Florida tætpakket med oplevelser for folk i alle aldre. Fra actionpakkede dage i de mange forlystelsesparker til afslapning ved stranden, svømning med delfiner og verdens bedste natklubber i Miami.

Rejse til Florida Keys

Ved Floridas sydspids ligger en række øer, som populært kaldes ”The Keys”. Alle disse øer er tæt forbundet af i alt 42 broer, og man kan derfor køre hele vejen til USA’s sydligste punkt, Key West, der blot ligger 140 km fra Cuba’s kyst. Denne køretur er helt speciel, i det man passerer en perlerække af tropiske øer på den 202 km. lange strækning til Key West. Det kan anbefales at gøre et eller flere stop på nogle af de idylliske småøer. F.eks. Key Largo, hvor man kan opleve et forrygende undervandsliv ved et af verdens flotteste koralrev, dykke med delfiner eller nyde den flotte solnedgang. Efter ankomst til Key West bør man tage sig tid tid at nyde øen med de betagende  hvide sandstrande, det krystalklare vand og den imponerende udsigt. Den korte afstand til Cuba og det øvrige Caribien, gør, at man nemt bliver betaget af den sprudlende, eksotiske atmosfære. Her kan man sejle med glasbundsbåd, spise god seafood eller nyde stemningen og solnedgangen ved Mallory Square. Det er oplagt at tage en overnatning, så man får det hele med.

 

Temaparker i Florida

I Florida ligger der mange imponerende temaparker, især Orlando er tætpakket med temaparker. De mest populære temaparker er Disney World, Sea World og Universal Studios, der hver byder på sine helt særegne, unikke oplevelser. Disse tre og de øvrige temaparker i området er nogle af Floridas største turistmagneter, der rummer et væld af seværdigheder og attraktioner, og de store variationer i forlystelserne sikrer underholdning for alle aldersklasser.

Disney World strækker sig over et areal på størrelse med San Francisco og er en sammensætning af fire forlystelserparker og to vandlande. Disney world er verdens største og mest besøgte resort-område, hvor der udover forlystelsesparkerne er ca. 30 hoteller med mange muligheder for fornøjelser, aktiviteter og afslapning.

I Sea World kan man opleve de mest interessante væsner, der lever under havets overflade.  Seaworld er den perfekte blanding af udstillinger, storslåede shows med bl.a. delfiner og spækhuggere kombineret med  vilde rutchebaner og andre attraktioner.

I Universal Studios er temaet film. Alt i denne temapark er bygget op omkring verdens største og populæreste film igennem tiderne, som f.eks. Harry Potter, Spiderman og mange flere. Her er der et væld af forlystelser, som strækker sig fra susende rutchebaner til flotte shows med rigtige skuespillere.

Mange af parkerne er i Orlando-området, så hvis man har planer om at bo i Miami eller Key West kan det anbefales at leje en bil og køre derop. Hos American Travel kan vi hjælpe med at sammensætte din ferie, så du når at opleve alle de forskellige steder i Florida.

 

Bestil tilbud

Miami

Miami er en af de mest kendte byer i verden, og indgår således i mange drømmerejse. Denne moderne metropol blev for alvor kendt i 80’erne, da tv-serien “Miami Vice” rullede over skærmen. Byen er f.eks. verdenskendt for sine pastelfarvede bygninger i Art Deco-stil og Ocean Drive, hvor der ligger et væld af gode restauranter og barer samt nogle af verdens bedste natklubber. Selve byen Miami hænger via broer sammen med Miami Beach og rummer derfor en perfekt kombination af storby og sandstrande. I Miami bor størstedelen af de eksilcubanere, som er flygtet fra Cuba gennem tiderne, og de har skabt deres eget kvarter, Little Havana. Her kan man opleve den cubanske stemning med hjemmerulledes cigarer, cubansk kaffe,  kunst og kultur. På Flagler Street kan der gøres gode indkøb – husk at prutte om prisen! I Coconot Grove er der altid fest, farver og fart på. Kvarteret, som tidligere tilhørte hippierne, er i dag et af de hyggeligste områder i Miami med smalle gader, grønne træer, et væld af hyggelige små cafeer, restauranter, gallerier og muligheder for anderledes shopping, du ikke finder andre steder.
Kort sagt er Miami en by, der byder på en bred vifte af muligheder, og som samtidig kan fungere som et godt udgangspunkt for kør-selv ferie i Florida.

 

Kennedy Space Center

Orlando er for alvor blevet en populær destination pga. de mange forlystelser, shoppingmuligheder og hoteller. Også inden for kort afstand af byen er der andre gode muligheder for at få fantastiske oplevelser – især kan vi anbefale Kennedy Space Center. Dette er NASA’s affyringskompleks for rumflyvninger. Området blev taget i brug i 1962, da USA’s rumprogram for alvor tog fart. Det var bl.a. herfra, at de berømte Apollo-missioner blev affyret. Apollo-programmets klimaks var den bemandede månelanding i 1969, hvorefter en stribe andre fulgte. Også de nu pensionerede rumfærger havde hjemme her. Affyringskomplekset er stadig i brug i dag, og der opsendes 3-4 raketter om året. Selvom området stadig er i brug, er der mulighed for offentligheden at komme helt tæt på affyringsramperne og andre interessante steder i det imponerede kompleks, som tilmed rummer et museum over USA’s bedrifter i rummet. Hvis rejsen skal gå til Florida, kan man nemt komme dertil i en lejet bil.


Bestil tilbud

Sport i Florida

Hvis man er sportsinteresseret, er Florida en oplagt destination. Amerikanerne elsker alle former for sport, men især ishockey, baseball, amerikansk fodbold og basketball er populære sportgrene i USA.

Florida byder på mange muligheder for at opleve de ærke-amerikanske sportgrene live, og har adskillige hold repræsenteret i de forskellige førende ligaer. Hvis man er til amerikansk fodbold, kan man opleve Miami Dolphins, Jacksonville Jaguars eller Tampa Bay Buccaneers. Hvis man foretrækker basketball, er det Miami Heat’s eller Orlando Magic’s på hjemmebaner, der skal besøges. Baseball og ishockey er også vel repræsenteret i de bedste ligaer.

Derudover byder Florida på nogle af verdens mest kendte racerbaner, hvor især Daytona er værd at nævne.

Hos American Travel kan vi hjælpe med at sammensætte den perfekte rejse til Florida. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Populære destinationer:

Californien ->

Florida ->

New England ->

Sydstaterne ->

Hawaii ->


Information
American Travel
Spotorno Alle 2
2630 Taastrup
Telefon 77 34 84 77 kontakt@americantravel.dk