Boston er hovedbyen i New England og en af de bedste byer på østkysten. Byen er med Harvard i spidsen kendt som en af USA´s bedste uddannelse byer. Her er en altid hyggelig atmosfære og mange gode storbyoplevelser er i vente.

Tag på den ultimative kør selv ferie i Californien og oplev de flotteste naturområder og de bedste storbyer.

I Florida finder du de bedste forlystelsesparker, de lækreste strande og fede byer som Miami, Orlando og Key West.

På ø-paradiset Hawaii kan man ikke undgå at blive betaget af den smukke natur og den store forskellighed i klima og omgivelser der er på de forskellige øer. Her er alt fra lækre strande, en aktiv vulkan, tropisk regnskov til Pearl Harbour tæt på storbyen Honolulu.

Kør til Key West og opleves USA´s sydligste punkt. Den charmerende by byder på verdens måske flotteste solnedgang gode dykkermuligheder, delfiner og gode mad oplevelser.

Oplev suset på spillebordene, bo på de fedeste hoteller er nyd nogle af de store underholdningsshows der kører hver aften.

Shop i de store flagskibsbutikker på Rodeodrive, se de kendtes kæmpevillaer i Berverly Hills, eller nyd stranden og den afslappede stemning ved Venice Beach.

Elvis fødeby er høj grad kendt for musikken. Her er masser af muligheder for at opleve live musik hvor især blus er populært på byens mange hyggelige spillesteder.

Miami´s status som en af verdens bedst kendte byer er ikke til at tage fejl af. Her er masser af muligheder for badning og afslapning ved de lækre strande samt shopping og fest i det pulserende natteliv.

En rundtur i New England er en rigtig godt og lidt anderledes måde at opleve USA på. Her kan man besøge de 6 nordøstlige stater og opleve den smukke natur og de spændene byer og eventuelt New York.

New Orleans er for alvor tilbage som en spændene rejsedestination. Byen emmer af atmosfære og god stemning i French Quater og på de mange spændene Jazz spillesteder.

Byen der aldrig sover byder på gode shoppingmuligheder, interessante seværdigheder og lækre restaurenter. Især Manhattan er tætpakket med gode oplevelser og denne imponerende storby rummer lidt for en hver smag.

Orlando er især kendt for sine mange forlystelsesparker hvor især Disney World og Universal Studios sætter standarden. Her er alle former for underholdning for hele familien.

I det sydlige Californien tæt på den Mexicanske grænse finder man storbyen San Diego som byder lækre strande, Sea World, en af verdens bedste Zoologiske haver samt et godt natteliv.

I byen med sporvognene og de stejle gader kan man opleve fængselsøen Alcatraz, Golden Gate Bridge, spise lækker sea food eller nyde stemningen i det populære Fishermans Wharf

Sydstaterne er en helt unik oplevelse hvor tradioner og historier er en vigtig del af de charmerende byer. En rundtur kan anbefales så man får oplevet de spændene byers forskelligheder karakteristika.

I Texas kan man opleve ægte western stemning og besøge millionbyer som Dallas, Houston eller Austin som bygget op af de mange millionærer der i sin tid tjente penge på udvinding af olie.

Washingtond D.C. er USA´s forbundshovedstad. Her finder man bl.a. Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet, Pentagon og nogle af de mest interesante museer i USA.

hawaii waikiki 676p

Rejse til Hawaii

En rejse til paradis øen Hawaii byder på mange storslåede oplevelser for folk i alle aldre. Med den smukke varierende natur, de mange flotte strande, den venlige befolkning og det altid lækre klima forstår man godt hvorfor Hawaii af mange betragtes som den ultimative rejsedestination. 

Naturen på Hawaii

Hawaii

Hawaii ligger ca. 4000 kilometer fra Californiens kyst er en samlet betegnelse for en øgruppe med  8 hovedøer, hver med deres unikke karakteristika. Fælles for dem alle er at de byder på noget af verdens mest imponerende natur hvor der kan opleves alt fra frodige skovområder, bjerge, en aktiv vulkan og nogle af verdens absolut bedste strande. Hawaii er en sand perle i Stillehavet og et sted som alle bør opleve mindst en gang.

 

Rejse til Oahu

Øen er den 3. største af Hawaii øerne og samtidig den mest befolkede. Her bo tæt på en mio. Mennesker og dermed 75% af Hawaiis samlede befolkning. Størstedelen bor i eller omkring Honolulu, som er Hawaiis hovedstad. Byen har alt hvad man kan forvente af en amerikansk storby med højhuse, gode spisesteder og mange gode shopping muligheder. Selvom Honolulu betragtes som en storby er der ikke mange minutters gang til Waikiki´s kridhvide sandstrande. Fra Waikiki beach har man en god udsigt til at af Oahu´s store kendetegn, ”Diamond Head” som er et gammelt vulkankrater. Krateret ligner nærmest en perfekt cirkel når man ser det fra oven, men ligner et mindre bjerg når man ser det fra Waikiki beach.Waikiki

Udover de oplagte turist destinationer er det for den eventyrlystne  oplagt at planlægge nogle udfulgter selv. I en lejet bil kan man nemt komme rundt på øen og udforske øens unikke natur på egen hånd. Det kan især anbefales at kører til Hanauma Bay, hvor man i det gamle vulkankrater kan dykke ved de flotteste koraller blandt havskildpadder og fisk i alle regnbuens farver. Det kan også anbefales at tage på jeep safari i nogle af Oahu´s jungle lignede skovområder og dermed udforske steder som ellers vil være ufremkommelige.

Det er også på Oahu at man kan opleve flådebasen Pearl Harbour. Basen er mest kendt for det japanske angreb under anden verdenskrig. Det var netop dette angreb der fik amerikanerne til aktivt at deltagelse i krigen, og dermed startede vendepunktet for de allierede. Historien alene gør Pearl Habour til et must see når man rejser til Hawaii, og er et perfekt udflugtsmål når man i forvejen besøger Honolulu og Waikiki.

 

Rejse til Big Island

Big IslandDenne ø hedder rigtig Hawaii, men da den deler navn med resten af ø gruppen går den i daglig tale under navnet Big Island. På denne ø finder man den mest varierede natur man kan forestille sig. Her kan opleves 11 af verdens 14 klimazoner på en enkelt dag, og øen rummer alt tropisk regnskov til golde lava klipper og selvfølgelig nogle rigtig lækre strande. På Big Island bør man bland andet opleve nogle af de flotte vandfald midt i de frodige regnskove, og vulkanen Kilauea som kan opleves til lands eller i luften i en helikopter. Her er en oplevelse man ikke får andre steder. Vulkanen bliver betragtet som den mest aktive vulkan på jorden og da man har mulighed for at komme helt tæt på kan se den rødglødende lava som fosser ud.

Efter en rundrejse i Californien kan man nemt afslutte sin ferie på bedste maner med et øhop til hawaii. Når man først er i USA er det faktisk ikke så dyrt som man tror. Vi anbefaler at man ser i hvert fald et par af øerne så man får oplevet den store forskellighed.

 

 

 


Information
American Travel
Spotorno Alle 2
2630 Taastrup
Telefon 77 34 84 77 kontakt@americantravel.dk