Boston er hovedbyen i New England og en af de bedste byer på østkysten. Byen er med Harvard i spidsen kendt som en af USA´s bedste uddannelse byer. Her er en altid hyggelig atmosfære og mange gode storbyoplevelser er i vente.

Tag på den ultimative kør selv ferie i Californien og oplev de flotteste naturområder og de bedste storbyer.

I Florida finder du de bedste forlystelsesparker, de lækreste strande og fede byer som Miami, Orlando og Key West.

På ø-paradiset Hawaii kan man ikke undgå at blive betaget af den smukke natur og den store forskellighed i klima og omgivelser der er på de forskellige øer. Her er alt fra lækre strande, en aktiv vulkan, tropisk regnskov til Pearl Harbour tæt på storbyen Honolulu.

Kør til Key West og opleves USA´s sydligste punkt. Den charmerende by byder på verdens måske flotteste solnedgang gode dykkermuligheder, delfiner og gode mad oplevelser.

Oplev suset på spillebordene, bo på de fedeste hoteller er nyd nogle af de store underholdningsshows der kører hver aften.

Shop i de store flagskibsbutikker på Rodeodrive, se de kendtes kæmpevillaer i Berverly Hills, eller nyd stranden og den afslappede stemning ved Venice Beach.

Elvis fødeby er høj grad kendt for musikken. Her er masser af muligheder for at opleve live musik hvor især blus er populært på byens mange hyggelige spillesteder.

Miami´s status som en af verdens bedst kendte byer er ikke til at tage fejl af. Her er masser af muligheder for badning og afslapning ved de lækre strande samt shopping og fest i det pulserende natteliv.

En rundtur i New England er en rigtig godt og lidt anderledes måde at opleve USA på. Her kan man besøge de 6 nordøstlige stater og opleve den smukke natur og de spændene byer og eventuelt New York.

New Orleans er for alvor tilbage som en spændene rejsedestination. Byen emmer af atmosfære og god stemning i French Quater og på de mange spændene Jazz spillesteder.

Byen der aldrig sover byder på gode shoppingmuligheder, interessante seværdigheder og lækre restaurenter. Især Manhattan er tætpakket med gode oplevelser og denne imponerende storby rummer lidt for en hver smag.

Orlando er især kendt for sine mange forlystelsesparker hvor især Disney World og Universal Studios sætter standarden. Her er alle former for underholdning for hele familien.

I det sydlige Californien tæt på den Mexicanske grænse finder man storbyen San Diego som byder lækre strande, Sea World, en af verdens bedste Zoologiske haver samt et godt natteliv.

I byen med sporvognene og de stejle gader kan man opleve fængselsøen Alcatraz, Golden Gate Bridge, spise lækker sea food eller nyde stemningen i det populære Fishermans Wharf

Sydstaterne er en helt unik oplevelse hvor tradioner og historier er en vigtig del af de charmerende byer. En rundtur kan anbefales så man får oplevet de spændene byers forskelligheder karakteristika.

I Texas kan man opleve ægte western stemning og besøge millionbyer som Dallas, Houston eller Austin som bygget op af de mange millionærer der i sin tid tjente penge på udvinding af olie.

Washingtond D.C. er USA´s forbundshovedstad. Her finder man bl.a. Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet, Pentagon og nogle af de mest interesante museer i USA.

new york 676px

Rejse til New York

Oplevelser står i kø, Manhatten, Empire State Building, Brooklyn Bridge og Central Park, er bare nogle af de mange mange muligheder for oplevelser når rejsen går til New York. I kommer til at opleve alt lige fra street life til skyskrabere ved at vælge en rejse til New York. Det er vigtigt at prioritere hvad der skal opleves, når rejsen går til New York.

 New York – Altid et besøg værd

Er I førstegangsbesøgende i New York, vil de helt store oplevelser være det helt rigtige valg. Det er blandt andet Ground Zero, hvor de faldne helte fra angrebet på World Trade Center mindes. I skal også opleve Museum of Modern Art, Central Park og Frihedsgudinden. Andre valg kan være Ellis Island og Empire State Building. Når I vælger at rejse til New York, er der altså nok at bruge tiden på, så bestem også allerede hjemmefra, hvor mange dage I gerne vil bruge i New York. Har I været i New York flere gange, er I småt ved at være på hjemmebane og derfor bliver steder som High Line Park spændende at besøge. Det er en aflang park, 1 1/2 km lang, som er anlagt på en nedlagt godsjernbane. Et andet interesant område er Meatpacking District. Et tidligere industrikvarter som er i rivende udvikling og lige nu stormer frem med mode og design. Det er en utrolig oplevelse at besøge dette område og opleve den atmosfære der er. Det er også her i området, at det er muligt at besøge Chelsea Market, som er et Madmekka, der ikke findes andre steder.

Powershopping og helikoptertur

Helicopter New YorkDer findes en kæmpe Outlet i New York. Det er her nødvendigt at planlægge ca. en dag, som kommer til at gå med powershopping i de mange interessante og spændende butikker. Stedet hedder Woodbury Common Premium Outlet. Forbered jer på at have en ny garderobe med hjem, når I først har været der. Det er en oplevelse værd, når rejsen går til New York. En anden ting, der også skal opleves, er Manhatten set fra oven. Tag en tur med helikopter og oplev The Hudson River og Frihedsgudinden, som nogle af de meget spændende elementer. Det er også muligt at se bydelen Harlem og Financial District.

 

Bestil tilbud

 

Central Park

Manhatten – New York´s centrum

Tilbage i 1630 købte den hollandske guvernør Peter Minuit, for 24 dollars hele Manhatten. Det må siges at være en investering, der er blevet betalt tilbage så mange gange, at tallet ikke findes på den nuværende skala. Det er i denne bydel I oplever Empire State Building og Central Park, som bare er nogle enkelte af de mange mange seværdigheder, en rejse hertil vil bringe jer.

 

Empire State Building

En fantastisk bygning, der medsine 443 meter, hvis du tæller masten på toppen med, udgør Empire State Building. Der er rig mulighed for at opleve denne skyskraber, som ved sin indvielse var den højeste bygning i verden. Vil du opleve udsigten udendørs, kan det ske fra en platform på 86. etage. Vil du endnu højere op, er der en indendørs platform på 102. etage. Dette er en must see oplevelse, når I skal rejse til New York. Central Park, og Brooklyn Bridge skal også opleves. Giv jer god tid i New York, der rummer på så mange oplevelser, at en rejse til byen sjældent er nok. Vær parat til at blive mødt med uslettelige indtryk og fantastiske minder og forelsk jer i byen..

En storby oplevelse i New York kan eventuelt kombineres med en rundrejse i New England hvor man kan opleve den smukke natur og andre spændende byer som f.eks. Boston. En anden mulighed er at tage en tur til regerings byen Washington D.C. hvor man bl.a. kan opleve Senatet og Pentagon

Bestil tilbud


Information
American Travel
Spotorno Alle 2
2630 Taastrup
Telefon 77 34 84 77 kontakt@americantravel.dk